19
Δεκ
2017
0

Γιορτή των 30 χρόνων λειτουργίας του Erasmous

Την Παρασκευή 15/12/2017 πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση για να εορτασθούν τα 30 χρόνια παρουσίας του Erasmous στη χώρα. Η εορτή, η οποία διοργανώθηκε από το ΙΚΥ έλαβε χώρα στην αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας” του Μεγάρου Μουσικής. Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, Ο πρόεδρος του ΙΚΥ, Πρυτάνεις Πανεπιστημίων, εκπαιδευτικούς και φοιτητές.  Η εκδήλωση διανθίστηκε από εμπειρίες των ευεργετηθέντων από τα προγράμματα Erasmous σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή κατά την οποία ορχήστρα και χορωδία Αμεα εκτέλεσε μουσικά κομμάτια για τους παρευρισκόμενους στην αρχή της εκδήλωσης.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε στην εν λόγω εκδήλωση από τρεις εκπαιδευτικούς και έπειτα από την τιμητική πρόσκληση που τους απηύθυνε το ΙΚΥ. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι δύο συντονίστριες των προγραμμάτων Erasmouς+ στο σχολείο μας, οι κ. κ. Γαριδίδου Ειρήνη και Λέκκα Δήμητρα καθώς και ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Καψούρης Γεώργιος.