Την Πέμπτη 21-12-2017 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση-εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για την Α΄ Λυκείου του σχολείου μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας σε συνεργασία με τον οργανισμό Learning Business.

Στην εκδήλωση συμμετείχε από τον προαναφερόμενο οργανισμό η κ. Μαγγανάρη Δέσποινα, η οποία ενημέρωσε με πολυμέσα για διαφορετικές επαγγελματικές  επιλογές όπως την ανακαινιση σπιτιου τις οποίες θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν οι μαθητές μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η κ. Μαργαρίτα Παπαηλιού-Παρισιάνου εκπροσωπώντας τον εκδοτικό οίκο Παρισιάνου, ο οποίος εξειδικεύεται κυρίως σε εκδόσεις επιστημονικού περιεχομένου αλλά και στην παιδική λογοτεχνία, το παραμύθι και τη λογοτεχνία.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ποικιλία επαγγελμάτων, να λύσουν απορίες, να ενημερωθούν για τη διαδικασία έκδοσης των βιβλίων…

Η αποτίμηση της εκδήλωσης-ενημέρωσης αναδεικνύει ένα πολύ θετικό πρόσημο και γι’ αυτό το λόγο εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στην κ. Μαγγανάρη και στην κ. Παπαηλιού-Παρισιάνου.