Την Πέμπτη, 25-1-2018 και την  5η ώρα του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για όλα τα τμήματα του σχολείου μας και για το Σύλλογο των διδασκόντων.

Οι βασιλόπιτες (12 για τα τμήματα και 1 για το Σύλλογο) ήταν ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, μέλη του ΔΣ του οποίου συντόνισαν και οργάνωσαν την εκδήλωση. Το γλυκόπιοτο κρασί που συνόδευσε την εύγεστη βασιλόπιτα ήταν προσφορά του συμπολίτη μας οινοπαραγωγού κ. Σταματίου Δημητρίου, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε!

Για τους τυχερούς μαθητές και εκπαιδευτικό, οι οποίοι πέτυχαν το “φλουρί”, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε και από ένα πολύ χρήσιμο δώρο, το οποίο και χαροποίησε ιδιαίτερα τους τυχερούς.

 

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου, μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικοί, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά για την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή που επιδεικνύει σε όλες τις δραστηριότητες και ανάγκες του σχολείου μας.