Το διάστημα από Πέμπτη 19 έως Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 4ήμερη εκδρομή της Α Λυκείου στην περιοχή της Καλαμάτας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας επισκέφθηκαν τόπους μοναδικού φυσικού κάλους και απαράμιλλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, όπως τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, την ιστορική πόλη της Καλαμάτας, την Πύλο και τη Μεθώνη, την Αρχαία Μεσσήνη, το σπήλαιο του Δυρού, τη Σπάρτη και το Μιστρά.

 

 

Είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το στενό πλαίσιο της τάξης και να αποκτήσουν μαθησιακές και κοινωνικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους, όπως και με τους συνοδούς καθηγητές τους, εκτονώθηκαν και διασκέδασαν. Ήταν δηλαδή μια εκδρομή πλήρης από κάθε άποψη.

 

Το σχολείο μας εκφράζει την ευαρέσκειά του για τη συμπεριφορά και τη στάση των μαθητών και μαθητριών μας στη διάρκεια της εκδρομής, γεγονός που διευκόλυνε και το έργο των συνοδών καθηγητών και καθηγητριών, οι οποίοι κουράστηκαν μεν, αλλά αισθάνονται περήφανοι για τα “παιδιά” μας που απέσπασαν επαίνους από τρίτους στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στην εκδρομή