6
Ιούν
2019
0

Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπητά μας παιδιά της Γ Λυκείου , σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή αύριο με το μάθημα της Έκθεσης, με ψυχραιμία, προσοχή και καθαρό μυαλό.

Λίγες πρακτικές συμβουλές:

1) Αύριο να βρίσκεστε στο σχολείο στις 7.30΄ και να περιμένετε στο χώρο πριν από το Γυμνάσιο, μέχρι τη στιγμή που θα σας καλέσουμε στο χώρο του προαυλίου του Λυκείου.

2) Κατά την είσοδό σας στις αίθουσες φέρουμε μαζί μας: στυλό μπλε ή μαύρο, μολύβι, γόμα, ξύστρα, γεωμετρικά όργανα, νερό ή αναψυκτικό. Απαγορεύεται να έχετε μαζί σας βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, υπολογιστικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά /ψηφιακά ρολόγια και γενικά κάθε άλλο μέσο ηλεκτρονικής μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών

3) Τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές θα παραδίδονται στη Λ.Ε.Ε. με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής

4) Αν τυχόν συλληφθεί υποψήφιος να κατέχει κάποια από τις προαναφερόμενες συσκευές ή να δολιεύει τη διαδικασία των εξετάσεων αντιγράφοντας, αυτό σημαίνει αυτόματα το μηδενισμό του γραπτού και την απομάκρυνση του υποψηφίου από την εξέταση του μαθήματος αμέσως μετά την ώρα δυνατής αποχώρησης

5) Ακολουθούμε χωρίς αντιρρήσεις τις υποδείξεις των επιτηρητών.

6) Σε περίπτωση απορίας επί των θεμάτων ζητάμε να προσέλθει μέλος της Λυκειακής Επιτροπής εξετάσεων και δε ζητάμε διευκρινίσεις από κανέναν άλλο.

7) Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στο εσωτερικό του τετραδίου, όπως ακριβώς αναγράφονται στο Δελτίο Εξεταζομένου που σας έχει δοθεί.

8) Με τη λήξη του χρόνου κλείνουμε το τετράδιό μας και περιμένουμε να ελεγχθεί χωρίς να συνομιλούμε με τους συμμαθητές μας.

Περισσότερα θα πούμε και αύριο το πρωί στην πρωινή συγκέντρωση στο χώρο του σχολείου

Καλή δύναμη και καλή αρχή!!!

Αρέσει σε %d bloggers: