Τη Δευτέρα 13/1 και την Τρίτη 14/1/2020 οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση σε χώρους του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας.

Η δραστηριότητα εστιάστηκε στην περιβαλλοντική πολιτική και δράση του Αεροδρομίου, δηλ. στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του αεροδρομίου, στον Βιολογικό καθαρισμό, στη συλλογή των ομβρίων, στη μέτρηση της ηχορύπανσης.

Οι μαθητές και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί απόλαυσαν τη φιλοξενία του αεροδρομίου με εδέσματα, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την κίνηση των αεροσκαφών και να παρακολουθήσουν το διαδραστικό πρόγραμμα που επιμελείται η κ. Αναματερού σε έναν άνετο και όμορφο χώρο. Η μετακίνηση από και προς το Αεροδρόμιο έγινε επίσης με φροντίδα του αεροδρομίου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους υπεύθυνους του αεροδρομίου και ιδιαίτερα στην κ. Αναματερού για την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση και ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να επαναληφθεί και στο μέλλον.