6
Δεκ
2017
0

Πολυήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης

Το διάστημα από Πέμπτη 30/11/2017 έως και Δευτέρα 4/12/2017 πραγματοποιήθηκε η πολυήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία με τη συμμετοχή 83 μαθητών/-τριών και 5 συνοδών καθηγητών/τριών. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιελάμβανε περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης με ξενάγηση στο Επταπύργιο, στην εκκλησία του πολιούχου της πόλης, του Αγίου Δημητρίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και στον Λευκό Πύργο. Επισκεφθήκαμε επίσης το Οχυρό Ρούπελ, όπου και πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από υπηρετούντες στην αντίστοιχη μονάδα στρατιώτες, και τη λίμνη Κερκίνη, όπου θαυμάσαμε τον πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα υγροβιότοπο της περιοχής. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδρομής μας υπήρξε η ξενάγηση στους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας καθώς και η επίσκεψή μας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας και στους καταρράκτες της Έδεσσας. Δεν έλειψαν βέβαια και οι στιγμές χαλάρωσης στο υπέροχο ξενοδοχείο που μας φιλοξένησε για 4 βράδια στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, όπως και η διασκέδαση.

Οι εκπαιδευτικοί που συνόδευσαν τους μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης , ήτοι οι κ.κ. Μουντζούρη Χριστίνα, Στερκούδη Άννα, Σπυροπούλου Δήμητρα, Παπακωνσταντίνου Χρήστος και Καψούρης Γεώργιος, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν την ευαρέσκειά τους  για την οργάνωση της εκδρομής. Τόσο η συνοδός του γραφείου που ανέλαβε την υλοποίηση της εκδρομής μας, η κ. Έφη, όσο και οι οδηγοί των λεωφορείων ήταν πολύ ευγενικοί και ικανοποίησαν όλες τις ανάγκες των μαθητών/-τριών μας.

Τέλος, οι προαναφερόμενοι επιθυμούν να εκφράσουν θερμότατα συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης που συμμετείχαν στην εκδρομή, καθώς απέσπασαν επανειλημμένα συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά τους στις ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο καταλύσαμε. Αυτό μας κάνει     ιδιαίτερα υπερήφανους και ευτυχείς και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας και να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών μας με όλες μας τις δυνάμεις.