Αποχαιρετήσαμε την τελευταία σχολική μέρα του 2018 με ένα φιλικό τουρνουά μπάσκετ, το οποίο διεξήχθη στο σχολείο μας, στο κλειστό γυμναστήριο, με ομάδες που σχηματίστηκαν από τα αγόρια της πρώτης, της δευτέρας και της τρίτης τάξης.

Μέσα σε ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας η δευτέρα τάξη νίκησε με ένα μόνο καλάθι διαφορά την πρώτη, για να βρεθεί στον τελικό αντιμέτωπη με την ομάδα της τρίτης τάξης. Τελική και πανάξια νικήτρια ήταν η ομάδα της δευτέρας τάξης μέσα σ’ ένα κλίμα γενικής ευφορίας. Και στις τρεις ομάδες απενεμήθησαν κύπελλα νικητών.

Οι μαθητές μας απέδειξαν για άλλη μια φορά το εξαιρετικό τους ήθος και αγωνιστικότητα, διεκδικώντας με θεμιτό τρόπο τη νίκη και υπακούοντας απόλυτα στις υποδείξεις του διαιτητή, ο οποίος ανήκει στο μαθητικό δυναμικό του σχολείου μας, αλλά κάνει ήδη καριέρα ως διαιτητής στο μπάσκετ!

Βροντερό παρόν έδωσαν οι μαθήτριες και οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι ενθάρρυναν και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες των συμμαθητών μας. Παρόντες και οι εκπαιδευτικοί μας, οι οποίοι επιβράβευσαν τους αγωνιζόμενους.

Ο σύλλογος καθηγητών και η διεύθυνση του σχολείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους μαθητές για την όμορφη εκδήλωση, η οποία αποτελεί και οδηγό για επόμενες τέτοιες διοργανώσεις!

Μ’ αυτό τον όμορφο τρόπο τελείωσε η προηγούμενη ημερολογιακά έτος. Ελπίζουμε η νέα χρονιά, το 2018 που μόλις υποδεχθήκαμε να φέρει και άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές!!!  Καλή χρονιά σε όλους σας!