Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018! Οι προσπάθειές σας, αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες, βρήκαν ανταπόκριση με την επιτυχία σας της εισαγωγής στα ΑΕΙ. Εμείς, οι καθηγήτριες και οι καθηγητές σας, αισθανόμαστε δικαιωμένοι από την κοινή προσπάθεια που καταβάλαμε αυτά τα τρία χρόνια που σας είχαμε κοντά μας!

Σας ευχόμαστε καλές ακαδημαϊκές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Καλούμε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, οι οποίοι δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στη σχολή που επιθυμούσαν, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με μεγαλύτερη ένταση, πείσμα και μεθοδικότητα! Ευτυχώς η ζωή και η εκπαίδευση μας δίνει πολλές ευκαιρίες προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας! Καλή δύναμη λοιπόν!

Υπενθυμίζουμε ότι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9/2018 και ώρα 20.00΄ θα πραγματοποιηθεί η γιορτή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στο θέατρο της δεξαμενής, γιορτή που διοργανώνει ο δήμος Κρωπίας.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να ακουστούν τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών/τριών στη διάρκεια της εκδήλωσης όπως και η σχολή εισαγωγής, καλούνται οι απόφοιτοι μαθήτριες και οι μαθητές μας να προσέλθουν στο σχολείο τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3/9/2018 προκειμένου να υπογράψουν σχετική Υπεύθυνη Δήλωση!