Την προηγούμενη Παρασκευή, 7-9-2018 και ώρα 20.00,  διεξήχθη στο Θέατρο της Δεξαμενής Κορωπίου η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών του δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην εντυπωσιακή γιορτή, την οποία διοργάνωσε ο δήμος μας και επιμελήθηκε η κ. Παπαχρίστου Χριστίνα, η οποία προετοίμαζε τη διοργάνωσή της από την αρχή της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, παρευρέθησαν ο δήμαρχος της πόλης μας, αντιδήμαρχοι, νομαρχιακοί και  δημοτικοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος της όμορης πόλης της Παιανίας και, φυσικά, γονείς, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων μαθητών όλων των λυκείων του Κορωπίου.

Τρεις από τους μαθητές μας, η Σουμαλά Θεοδώρα, ο Ανδρέου Δημήτριος και η Χριστοδούλου Μαρία, παρέλαβαν τα χρηματικά έπιπλα (1000, 500 και 500 Ευρώ αντίστοιχα), τα οποία έχει θεσμοθετήσει το Διεθνές αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και τα οποία διενεμήθησαν από την εκπρόσωπο του Διεθνούς αεροδρομίου. Οι υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες μας παρέλαβαν αναμνηστικό έπαινο και δώρο.

Θα ήταν παράλειψη βέβαια να μην αναφερθούμε στην αξιόλογη πρωτοβουλία του αφιερώματος στον εκλιπόντα συνάδερφο Σεραφείμ Κωνσταντίνου, φιλόλογο που υπηρετούσε στο 3ο Λύκειο της πόλης μας, και ο οποίος έφυγε νωρίς από κοντά μας αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα και στην πόλη μας!

Η γιορτή έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο ανάμεσα σε πυροτεχνήματα, φώτα και κομφετί υπό τους ήχους νεανικής μουσικής που επιμελήθηκαν ειδικοί.

Εκφράζουμε, ως εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου, τις ευχαριστίες μας για την άψογη διοργάνωση και ευχόμαστε του χρόνου να επαναληφθεί με την ίδια διάθεση και επιτυχία!