22
Ιαν
2019
0

Εκδήλωση Learning Business για τη Γ τάξη

Τη Δευτέρα 21/1/2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη Γ’  τάξη του σχολείου μας με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ένταξη στην αγορά εργασίας. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον οργανισμό Learning Business και την εκπρόσωπό του κ. Μαγκανάρη Δέσποινα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν βίντεο σχετικό με τα επαγγέλματα του μέλλοντος και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εισήγηση του κ. Μαρκόπουλου, αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Το Πρώτο Θέμα”, ο οποίος τους μετέφερε πολύτιμες πληροφορίες και εμπειρίες από το χώρο της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη σύνταξη του Βιογραφικού σημειώματος και της στάσης του υποψηφίου στη διάρκεια της συνέντευξης.

Με αφορμή μάλιστα την εκδήλωση χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά και τα νέα μηχανήματα (κονσόλα, ηχεία, μικρόφωνα, προτζέκτορας, οθόνη) όπως και τα καρεκλοθρανία, τα οποία προσφέρουν μια ποιοτικότερη εμπειρία παρακολούθησης στις εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Τα μηχανήματα και τα καρεκλοθρανία είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας Aegeas AMKE, την οποία δημόσια και θερμά ευχαριστούμε!