Από την Παρασκευή 13/12 έως και την Τρίτη 17/12/2019 πραγματοποιήθηκε η πενθήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας με απόλυτη επιτυχία.

Οι μαθήτριες, οι μαθητές μας και οι συνοδοί καθηγητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε τόπους απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, όπως τη χαράδρα του Βίκου, τη λίμνη και το νησάκι των Ιωαννίνων, το σπήλαιο του Περάματος. Ήρθαν σε επαφή με μουσεία που διατρέχουν την Ιστορία, την Παράδοση, τη Λαογραφία και τις Τέχνες του τόπου μας, όπως το μουσείο Βρέλλη, το κάστρο των Ιωαννίνων, το μουσείο στο νησάκι της λίμνης, το Πολεμικό μουσείο στο Καλπάκι, τη μονή της Αγίας Παρασκευής στο Μονοδέντρι, το Λαογραφικό μουσείο Μετσόβου και την Πινακοθήκη Αβέρωφ.

Το σχολείο μας δέχτηκε τα εύσημα για τη συμπεριφορά των μαθητριών και των μαθητών μας σε όσους χώρους φιλοξενήθηκαν, όπως το ξενοδοχείο Epirus Palace, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τους χώρους εστίασης και διασκέδασης.

Ο αρχηγός και οι συνοδοί καθηγητές της εκδρομής εκφράζουν την ευαρέσκεια και την ευγνωμοσύνη τους για την άριστη συμπεριφορά των παιδιών της Γ΄Λυκείου και εύχονται σε όλους τους μαθητές της Γ΄τάξης καλή πρόοδο για την επίτευξη των στόχων τους!