Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να στηρίξουμε την προετοιμασία σας και το δύσκολο αγώνα που διεξάγετε κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των τηλετάξεων από την Τρίτη 31/3/2020. Το πρόγραμμα θα είναι το ίδιο για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για την παρακολούθηση των τηλετάξεων, αρκεί να μπείτε στο link του εκάστοτε διδάσκοντος την προδιαγεγραμμένη ημέρα και ώρα (σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα) ακολουθώντας τις υποδείξεις του συστήματος cisco-webex. (Δε χρειάζεται κάποια προεγκατάσταση). Τα link των τηλετάξεων θα σταλούν με mail. Προτείνεται να κάνετε τη σύνδεση 5-10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα! Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε και σ’ αυτή την πρωτοβουλία του σχολείου, για μια εξ αποστάσεως σύγχρονη επικοινωνία, όπου στην ουσία “συναντάμε” τους συμμαθητές και τους καθηγητές μας! Ξαναφτιάχνουμε την τάξη μας και προχωράμε στην κατάκτηση της γνώσης ακολουθώντας τους κανόνες που μας υποδεικνύουν οι καθηγητές μας

Αγκαλιάστε κι αυτή την προσπάθεια! Σημειώνουμε ότι οι τηλετάξεις θα λειτουργούν εκ παραλλήλου με τις e-class, οι οποίες είναι διαθέσιμες και θα τις αναζητήσετε ως “ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ”