Σας επισυνάπτουμε την ενημέρωση προς γονείς και κηδεμόνες ενόψει της έναρξης διαδικασίας ηλεκτρονικών εγγραφών. Η διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων με τους κωδικούς taxis net στο e-eggrafes. Ο γονέας, ο οποίος κάνει την εγγραφή, πρέπει να είναι ο ίδιος ο οποίος έχει δηλωθεί ως πρώτος στο σχολείο. Πρακτικά, αν συναντήσετε πρόβλημα κατά την εγγραφή, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το σχολείο, για να γίνουν οι αντίστοιχες διορθώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αμέλεια εγγραφής εντός των προθεσμιών που θα ανακοινωθούν ενέχει τον κίνδυνο η μαθήτρια/ο μαθητής που δεν έχει εγγραφεί να βρεθεί σε άλλο σχολείο, γιατί μετά το πέρας των εγγραφών διαμορφώνεται και ο αριθμός των τμημάτων, οπότε στην περίπτωση που τα τμήματα είναι πλήρη με τον αριθμό των μαθητών που έχουν εγγραφεί, τότε ο μαθητής ή η μαθήτρια που δεν έχει εγγραφεί κατευθύνεται σε άλλο σχολείο που έχει ακόμη θέσεις.

Επισημαίνουμε ότι δεν μπορείτε να προσέρχεστε στο σχολείο για την υλοποίηση των ηλεκτρονικών εγγραφών λόγω Γενικής Απαγόρευσης Εισόδου στο σχολείο. Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το σχολείο μέχρι και 30/6/2020 εκτός των ημερών που διεξάγονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, δηλ. 15/6, 17/6, 19/6, 22/6, 24/6, 26/6 και 1/7.