Αρχικά τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και η Διεύθυνση του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου εύχεται στις/στους υποψήφιες/υποψηφίους  καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες να φροντίζουν τις 4 ημέρες των εξετάσεων (2/6, 6/6, 8/6 και 12/6) να βρίσκονται στο σχολείο στις 7.30΄ έχοντας μαζί τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ. Στη συνέχεια και με την σήμανση του κουδουνιού θα εισέρχονται στις αίθουσες εξέτασης, αφού προηγουμένως έχουν αφήσει τσάντες, σημειώσεις κ. ά. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ιδιαίτερη πρέπει να δοθεί στο θέμα των κινητών. Αυτά παραδίδονται στα μέλη της επιτροπής πριν την είσοδο στις αίθουσες. Αν κάποιος “συλληφθεί” με κινητό στην αίθουσα, το γραπτό του μηδενίζεται. Στην αίθουσα οι υποψήφιες/-ιοι φέρουν τη γραφική ύλη (στυλό διαρκείας, μολύβι, γόμα, γεωμετρικά όργανα), νερό ή χυμό και προαιρετικά κάποιο μικρό σνακ.

Με ηρεμία και πνεύμα συνεργασίας ακολουθούν τις συμβουλές των επιτηρητών και, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, μετά από καθοδήγηση, περιμένουν με υπομονή τα θέματα. Όταν έρθουν τα θέματα, επικεντρώνονται σ’ αυτά και δεν παρενοχλούν τη διαδικασία.

 Όταν παραδώσουν το γραπτό, απομακρύνονται από το χώρο της εξέτασης, για να μη δημιουργείται οχλαγωγία που μπορεί να ενοχλήσει τους υπόλοιπους που ακόμη γράφουν. Για οποιαδήποτε απορία-πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε στο σχολείο.

Και πάλι καλή επιτυχία στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

Εκ της Διευθύνσεως