Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα προσέλθουν για την έναρξη του σχ. έτους και τον αγιασμό στις 10.00 τη Δευτέρα 14-09-2020. Η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική πύλη του σχολείου. Οι μαθητές /μαθήτριες θα βρίσκουν το όνομά τους στις καταστάσεις των προσωρινών τμημάτων οι οποίες θα είναι τοιχοκολλημένες στον τοίχο απέναντι από την είσοδο και, αφού βρουν το τμήμα τους θα κατευθύνονται με βάση τη σήμανση κατευθείαν στην τάξη τους. Τα τμήματα της Γ θα λειτουργήσουν στο ισόγειο, ενώ της Α και της Β στον όροφο.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους την σχολική τους τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία ένα πρόχειρο τετράδιο και στυλό. Στις 11.30΄ θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, τον οποίο θα παρακολουθήσει αντιπροσωπεία της σχολικής μας μονάδας και ο ιερέας θα περάσει από όλα τα τμήματα. Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα συμπληρώσουν τα έντυπα με τις προτιμήσεις τους, θα παραλάβουν τα βιβλία, θα τους γνωστοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα και θα αναχωρήσουν για την οικία τους. Σημειώνουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται ή προσέρχονται στη σχολική μονάδα. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά και από την ιστοσελίδα του σχολείου για το αντίστοιχο ΦΕΚ και άλλες αναλυτικές Οδηγίες.

Επειδή μέχρι στιγμής το σχολείο δεν έχει παραλάβει μάσκες, παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να φροντίσουν για την προμήθεια των παιδιών τους με μάσκες κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο.
Εκ της Διευθύνσεως