27
Ιούν
2018
0

Γιορτή αποφοίτησης Γ Λυκείου 2018!

Την Τρίτη 26/6/2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή αποφοίτησης της Γ΄ 2018. Η γιορτή αποφοίτησης οργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, του οποίου τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε δημόσια για την υπέροχη γιορτή που οργάνωσαν.

Η βραδιά τα είχε όλα: ευχές, συγκίνηση, αναμνηστικά δώρα, φαγητό, ποτό, βεγγαλικά και κυρίως μουσική και πολύ χορό, καθώς η βραδιά καλύφθηκε μουσικά από μουσική εγκατάσταση και dj, μαθητή της Β΄ τάξης του σχολείου μας.

 

Πέρα από τις θερμές ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος στάθηκε στο πλάι μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του σχολείου εύχονται στους αποφοίτους μας καλά αποτελέσματα για τις εξετάσεις, υγεία και καλή τύχη στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

 

 

 

Υπενθυμίζουμε στους αποφοίτους μας πλέον ότι πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο αυτοπροσώπως προκειμένου να παραλάβουν το Απολυτήριό της και να αποκτήσουν κωδικό για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού! Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων θα αναρτηθούν στο χώρο του σχολείου την Παρασκευή το μεσημέρι!